Big Moves -Forex Trades

AUDUSD Trades

Als je snel was je zou kunnen hebben gekregen in op de korte direct na het nieuws aankondiging (04:30 op onderstaande grafiek). Typisch ik niet handel direct http://www.optiesonline.com/ bij het nieuws, dus ik moest dit één pas door te laten.

De volgende kans kwam op een pullback. Na zo’n sterke sell-off was ik niet op zoek naar iets bijzonders, gewoon een excuus korte te krijgen en hopelijk profiteren van een verdere daling. Ik trok een trendlijn op de pullback en wanneer de prijs brak eronder, nam ik mijn korte. Ik plaatste een stop boven de recente hoge en zet een doel op ongeveer 1,6 keer mijn risico. De doelstelling was ongeveer 50 minuten Super Link later raakte.

De tweede handel was een gelijkaardige set-up-nemen van een korte als de prijs brak onder een schuin oplopende trendlijn op een zwakke pullback. Deze handel duurde meer dan een paar uur en nauwelijks steeds op dezelfde plek. Ik kreeg uiteindelijk uit de handel voor een kleine winst nadat het boven een Ga naar de winkels voorafgaande laag onderbroken, met vermelding van een groot deel van de neerwaartse momentum was verdwenen.

Figuur 1 toont de handel, met de pijlen markeren van de transacties en de richting en de “thumbs up” markering van de uitgangen.

Figuur 1. AUDUSD Trades – 5 minuten grafiek (voorafgaand aan London Session)

 

De volgende trades kwam als de London sessie begon.

USDJPY

Dit paar was vrij bezadigde in de afgelopen paar dagen, en in een lagere swing lage en een lagere swing hoog in de afgelopen anderhalve dag had gezet. Na een zeer kleine pullback ik gestart met een korte handel als een rode balk overspoelde de voorafgaande groene balk. Een stop werd geplaatst net boven de recente engulfing bar en een doel gesteld op ongeveer 2,3 keer mijn risico. http://www.optiesonline.com/optie24/ Ik kies een groter doelwit voor deze handel gewoon omdat ik verwachtte een toename van de volatiliteit ten opzichte van de zeer bezadigde omstandigheden gedurende de voorafgaande dagen.

De pijl geeft de richting en de tijd van mijn handel (wanneer de rode kaars onder de voorafgaande groene kaars gekruist).Een stop hier werd geplaatst net boven de recente hoge en de duimen omhoog markeert de richtprijs.

EURJPY

De EURJPY had een gelijkaardige opstelling naar de USDJPY handel. Er was een sterke pop hogere hoewel die snel teruggedraaid, dus ik nam de prijs lager zou blijven. Er was nog een whipsaw beweging al die mij gestopt out

 

 GBPUSD en GBPJPY

Hoewel er waren enkele GBP trades ik wilde krijgen in de opstellingen ik zag (vergelijkbaar met de AUDUSD handel) gevormd zeer dicht bij een grote nieuws aankondiging. Ik weet niet trades nemen vlak voordat een nieuws-aankondiging, want het wordt een bijna willekeurig op de vraag of de stop of het doel eerst zal vullen. Dus ik liet het daarbij.

Final Word

De EURJPY handel was een beetje impulsief, en het resulteerde in het verlies. Aan de andere trades wachtte ik voor een pullback en terug te gaan in de trending richting. Op de EURJPY Ik sprong net op en vertrokken mezelf kwetsbaar. Het optiesonline belangrijkste is, dat soort handel is geen onderdeel van mijn trading plan, dus het is een fout opgetreden als gevolg van een tijdelijke gebrek aan discipline. Gelukkig is de schade die de kleine, en met de andere trades de dag is nog steeds winstgevend. Over het algemeen was er een goede beweging, en het wordt voortgezet in de VS sessie.