BO trades

Vandaag ga ik je laten zien mijn trades en mijn trading setups. Ik verhandelde FX activa en ik had een 5/6 in the money prestaties. Allereerst, laten rommel we eens kijken mijn transacties.

 

Zoals je kunt zien, nam ik mijn trades in MarketsWorld , 3 handelt in EURUSD valutapaar, 2 trades in GBP valutapaar en één in EURGBP. Laten we naar mijn handel setups en een aantal grafieken te zien.

 

De eerste grafiek is van EURUSD valutapaar. Ik nam drie trades, een gesprek en twee puts in de pijlen. Voor deze handel, gebruik ik 15 minuten tijdsbestek zoals je kunt zien en ongeveer 20 minuten verstrijken. Laten we het analyseren van het algemene beeld van de markt. Na een grote beneden trend nu de markt gaande. In mijn eerste handel in de oproep pijl, de prijs raakte een hier eerdere weerstand gebied en we hebben het kopen van volume met een afwijzing. Ik nam een in the money call in dit geval. Na 30 minuten bereikt tijdens de vorige highs met het kopen van climax, dus we hebben het kopen climax op de toppen en 15 minuten later verscheen er een pin par. Ik nam twee gesprekken hier, een van hen was na de aankoop climax en de andere na de pin bar. Klik voor info Beiden waren in het geld.

 

Dit diagram is van EURGBP valutapaar en zoals je kunt zien heb ik een put handel in de put pijl. Ik gebruik weer 15 minuten tijdsbestek en dat is interessant mijn uiterste tijd was ongeveer 25 minuten. Deze trading setup is heel eenvoudig. In de rode horizontale lijn hebben we een eerdere weerstand gebied en wanneer de prijs hit it we hebben afwijzingen. Dus nam ik een in het geld binaire opties handel.

Vandaag, gebruikte ik groter tijdsbestek met grotere verstrijken tijd en ik heb gemerkt dat misschien iemand heeft minder mogelijkheden voor handel, maar deze kansen stevig zal zijn.